...

KON-470 Mesleki Uygulama Dersi

COVID-19 salgın riski nedeniyle 2020-2021 eğitim-öğretim bahar yarıyılı ders planında bulunan "KON-470 Mesleki Uygulama" dersi ödev/proje şeklinde online  olarak yürütülecektir.

Ancak "KON-470 Mesleki Uygulama"  dersini ödev/proje olarak yürütmeyi tercih etmeyen öğrencilerimiz, en geç 12.02.2021 tarihi mesai bitimine kadar Yüksekokulumuz Staj Yönergesi ekinde yer alan başvuru evraklarını şahsen veya posta yoluyla (postadaki gecikmeler ve evrak eksiklikleri dikkate alınmayacaktır.) Yüksekokulumuza ulaştırmaları halinde stajlarını Staj Yönergemiz kapsamındaki işletmelerde yapabileceklerdir. Başvuru evrakları Staj Komisyonumuzca kabul edilen öğrencilerimizin 15-19 Şubat 2021 tarihleri arasında ders kayıtlarını mutlaka yapmaları gerekmektedir.

"KON-470 Mesleki Uygulama"  dersini ödev/proje olarak yürütmeyi tercih eden öğrencilerimizin, 15-19 Şubat 2021 tarihleri arasında ders kaydı yapmak dışında, herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur.

Ayrıntılı bilgi için staj komisyonuna telefon/e-posta aracılığı ile ulaşabilirsiniz.